P4 Radio Interview

Thursday, March 7, 2013

Hello Lovelies! Here's the Interview from the Radio Show that I recently guested (It's in Swedish). I haven't even listened to it myself though, since I don't really like listening to the sound of my own voice, haha~

Lyssna: Nicole Lin Grosse från Bergeforsen är Yohios sminkös under Melodifestivalen

I've been in Stockholm since yesterday morning, and we have all been working hard these past couple of days. It's very busy, and I don't think I'll have much time to blog. But like I've said, I'll do my best to keep you updated. I'll post as much as I can on Twitter and Instagram, and I'll make proper post about every single day as soon as I have time. Hope you understand!

3 comments :

  1. Jag lyssnade på intervjuven och då sa du att ett av dina personliga mål var att göra den japanska stilen mer uppmärksammad här i Sverge. Du har verkligen lyckats! Första gången jag hörde en låt av YOHIO så blev jag självklart helt förälskad i den låtstilen och är nu ett VÄLDIGT stort fan av YOHIOs musik och även stilen. Så nu har jag alltid "dockögon" och alltid kläder som är inspirerade från gyaru. Jag har även uppmärksammat stilen Lolita och älskar den, så på melodifestival genrepet i morgon så är jag och min komis självklart klädda som Lolitor. Du,Mio och YOHIO mina stora inspirationer!! Det var verkligen du som fick mig att börja klä mig så och har alltid velat ha rosa och söt osv. men mer på innsidan än på utsidan, men nu vågar jag verkligen stå för det!

    ReplyDelete
  2. Jättebra intervju och så härlig dialekt!

    ReplyDelete
  3. sååå sööt dialekt <3 :3

    ReplyDelete

Leave your comment here, dreamer ♡